Een kookworkshop tapas maken op locatie in de provincie Zuid-Holland vanaf 10 personen.
Bij binnenkomst krijgen uw gasten heerlijke olijven en andere lekkernijen.
Na een korte uitleg over wat we allemaal gaan maken, zal er in groepjes gewerkt gaan worden aan de verschillende tapas gerechten.
De tapas zullen aan het eind van de workshop gezamenlijk gegeten worden aan een mooi gedekte tafel.
Jullie kunnen kiezen uit:
Pincho’s met een tapenade, rucola & krokante rauwe ham
Lekker soepje naar keuze
Heerlijke gevulde bladerdeeg hapjes
Gevulde champignons met geitenkaas, honing en walnoten
Amuze glaasje gevuld met zalm, advocado, creme fraiche, komkommer en een frisse zeewiersalade
Diverse soorten mini tapas hapjes
Gazpaccio, heerlijke koele Spaanse tomatensoep
Spaanse paλlla, compleet met heerlijke vis of kip
Kabeljauwmootjes omwikkeld met panchetta
Patatas bravas (pittige aardappeltjes) met een heerlijk bijpassend sausje
Zelfgemaakte kaasstengels met seranoham en een topping van pesto
Terwijl jullie lekker van de zelfgemaakte tapas genieten wordt de keuken opgeruimd en wordt er voor jullie een verrassingsdessert bereid!
Alle benodigdheden worden meegenomen en ook voor de aankleding van de tafel wordt gezorgd.
Heb je interesse dan kun je vrijblijvend meer informatie aanvragen.
Tapas komen oorspronkelijk uit Spanje waar bij elk drankje een klein hapje wordt geserveerd.
Tapas zijn kleine, pittige gekruide hapjes van vlees, vis en groenten.
Jullie maken Spaanse gehaktballetjes, kip in honing en mosterd, garnalen met limoen, aardappelen in knoflookmayonaise, gefrituurde aubergines,
witlof met ansjovis en kappertjes, aardappelpannenkoek, sinaasappel-spinzasalade, knoflookpasta en Sangria.
Wanneer de Tapas gerechten klaar zijn, gaan jullie met elkaar aan tafel en genieten van het lekkere eten.
Na afloop krijgt iedereen de recepten mee naar huis.
Locaties tapas kookworkshop: Rotterdam en Dordrecht
Tapas maken onder professionele begeleiding: 2 uur
Aan tafel: 1 uur