Een gezellige middag of avond koken met uw collega’s, vrienden, vriendinnen of familie.
Op de kooklocatie in Zeeland is het minimum aantal deelnemers 12 personen.
Tijdens de kookworkshop maken jullie maken een 3-gangen menu.
In overleg met u wordt het menu samengesteld.
Heeft u een voorkeur voor een bepaalde buitenlandse keuken of voor de Hollandse keuken, alles is mogelijk.
Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensproducten.
U gaat onder enthousiaste en deskundige begeleiding een heerlijk diner bereiden.
Er wordt gewerkt met de beste ingrediënten; dagverse en zoveel mogelijk biologische groenten, vlees en vis.
Na het koken wordt er onder het genot van een lekker wijntje gezellig gezamenlijk gegeten.
U krijgt natuurlijk alle gemaakte recepten mee naar huis, zodat u het thuis nogmaals kunt bereiden.
U kunt kiezen uit de volgende workshops Tapas maken.
• In de kookstudio in de provincie Zeeland : een Tapas diner met heerlijke Tapas hapjes maken en een dessert
(minimaal 12 personen)
• In de kookstudio op de Zuid-Hollandse eilanden : heerlijke Tapas gerechten leren maken
(minimaal 6 personen, 4 uur)
• Op de workshoplocatie in Zeeland : eerst beschilderen jullie een tapas bordje/schaaltje en daarna gaan jullie lekkere tapashapjes maken
(minimaal 4 personen)
• Op de workshoplocatie in Dordrecht, Rotterdam en op uw locatie in Zeeland : een lekker Tapas diner met hapjes van vlees, vis en groenten maken
(minimaal 7 personen, 3 uur)