Tijdens deze feestelijke kerstworkshop gaan jullie heerlijke bonbons en andere chocolade creaties met het thema Kerst maken voor de feestdagen.
U leert hoe u de witte chocolade in diverse kleuren kunt maken, zodat u deze op verschillende decoratieve manieren kunt toepassen.
Ook gaan we kleine kerstboompjes maken van marsepein en chocolade
De bonbons en vullingen worden helemaal naar uw eigen smaak gemaakt.
Deze feestelijke chocolade workshop van 2 uur is hét ultieme verwen-uitje in de feestmaand december.
Deze workshop kan op uw locatie of een door ons geregelde locatie in Overijssel worden verzorgd.
In deze ruim 2 uur durende puur verwennerij- bonbonworkshop ga je allemaal direct aan de slag met het maken van de heerlijkste bonbons met diverse
vullingen, helemaal naar jouw eigen wensen.
In de workshop bonbons maken werken we met puur, melk en witte chocolade van het merk Callebaut en een ruim aanbod van diverse ingrediënten.
Deze professionele kwaliteit van Callebaut is glutenvrij.
Ook gaan we de verrassend lekkere gecarameliseerde notenrotsjes of de overheerlijke slagroomtruffels maken.
Tijdens de workshop mag u alles eindeloos proeven en snoepen.
Aan het einde van de bonbons workshop heeft iedere deelnemer 2 dozen (ca. 600 gram) van de door jezelf gemaakte bonbons klaar om mee naar huis
te nemen en daar nog lange tijd van na te genieten.
Aantal deelnemers: 10 tot 80 personen
Wij verzorgen deze overheerlijke bonbonworkshop op alle gewenste locaties in de provincie Overijssel, dus ook op uw bedrijf, kantoor, bij u thuis of een zaaltje.
Wij nemen alle benodigde materialen mee en zorgen voor een super feestelijke en gezellige bonbonworkshop.
Het enige dat wij op uw locatie nodig hebben zijn tafels en stoelen.