Tijdens deze feestelijke kerstworkshop gaan jullie heerlijke bonbons en andere chocolade creaties met het thema Kerst maken voor de feestdagen.
U leert hoe u de witte chocolade in diverse kleuren kunt maken, zodat u deze op verschillende decoratieve manieren kunt toepassen.
Ook gaan jullie kleine kerstboompjes maken van marsepein en chocolade
De bonbons en vullingen worden helemaal naar uw eigen smaak gemaakt.
Deze feestelijke chocolade workshop van 2 uur is hét ultieme verwen-uitje in de feestmaand december.
Deze workshop kan op uw locatie of een door ons geregelde locatie in Drenthe worden verzorgd.
Informatie
Op deze website worden geen cookies
gebruikt!
Jullie gaan eerst een chocolade schaaltje maken.
Dit chocolade schaaltje gaan jullie vullen met jullie heerlijke eigengemaakte chocolaatjes,
Het workshop programma is als volgt:
Jullie worden ontvangen met koffie/thee en een lekker gebakje. Jullie krijgen uitleg over de historie en het ontstaan van chocolade.
Na de uitleg over chocolade spuiten gaan jullie zelf een chocolade schaaltje maken
Daarna spuiten jullie chocolaatjes in de smaken melk, puur en wit. Als jullie dat willen kunnen jullie eventueel de chocolade versieren.
De chocolaatjes moeten we laten uitharden. Daarna volgt het vullen van je chocoladeschaaltje met de eigengemaakte chocolaatjes.
Duur: ± 2 uren
Prijs: op aanvraag.
Datum en tijd in overleg.
Voor groepen tot maximaal 30 personen.
De workshop kunnen jullie combineren met een heerlijke High Tea.
Jullie gaan met chocolade en marsepein hele lekkere creaties maken.
Chocolade pindarotsjes
Chocolade fudges
Marsepeinen chocolade lolly’s
Marsepeinen roosjes
Cupcakes versieren met marsepein
Deze chocolade workshop duurt 2 uur.
De chocolade workshop wordt gegeven op de lcatie in de regio Assen.
Jullie krijgen tijdens de workshop koffie en thee.
Voor een kinderfeestje Chocolade is de minimum leeftijd 6 jaar.
In deze ruim 2 uur durende puur verwennerij- bonbonworkshop ga je allemaal direct aan de slag met het maken van de heerlijkste bonbons met diverse
vullingen, helemaal naar jouw eigen wensen.
In de workshop bonbons maken werken we met puur, melk en witte chocolade van het merk Callebaut en een ruim aanbod van diverse ingrediënten.
Deze professionele kwaliteit van Callebaut is glutenvrij.
Ook gaan we de verrassend lekkere gecarameliseerde notenrotsjes of de overheerlijke slagroomtruffels maken.
Tijdens de workshop mag u alles eindeloos proeven en snoepen, Aan het einde van de bonbons workshop heeft iedere deelnemer 2 dozen (ca. 600 gram)
van de door jezelf gemaakte bonbons klaar om mee naar huis te nemen en daar nog lange tijd van na te genieten.
Aantal deelnemers: van 10 tot 80 personen
Wij verzorgen deze overheerlijke bonbonworkshop op alle gewenste locaties in de provincie Drenthe, dus ook op uw bedrijf, kantoor, bij u thuis of een zaaltje.
Wij nemen alle benodigde materialen mee en zorgen voor een super feestelijke en gezellige bonbonworkshop.
Het enige dat wij op uw locatie nodig hebben zijn tafels en stoelen.